ATENȚIE PĂRINTE: Dacă copilul tău petrece peste 6 ore pe telefon, ascultă mai jos ce poți face să îl ajuți...

ESTE COPILUL TĂU
DEPENDENT DIGITAL?

AFLĂ MAI JOS CUM SĂ-L AJUȚI ...

Părinții văd cum telefonul mobil parcă a pus stăpânire pe mintea și inima copilului lor.
El nu mai e ca înainte:
Stă peste 6 ore, uneori chiar și 8 sau 10 pe telefon și la computer
Doarme sub 8 ore pe noapte, somnul este neodihnitor, iar a doua zi e irascibil, are cearcăne și o poftă puternică pentru cola, ciocolată, băuturi energizante (la unii, chiar și țigări)
A devenit leneș, fără energie, întârzie și uită lucruri
Nu mai are chef de nimic, e plictisit, nu mai vrea nimic de la viață, parcă e zombie
A prins ură pe școală și au început să-i scadă notele. Nu îl mai interesează nici examenul de admitere, nici BAC-ul și nici exemplele tale de ratați în viață
Zice că tu și cu tatăl lui sunteți dușmanii săi cei mai mari, de care abia așteaptă să scape, pentru că îl persecutați zi de zi pe tema telefonului și a calculatorului
Stă liniștit pe telefon cu orele, dar când mergi să-l iei din mână, se transformă în fiară și începe scandalul de aud și vecinii
Nu mai au efect nici morala, nici amenințările, nici rugămințile, nici promisiunile, nici bătaia, nici pusul parolei, nici lacrimile tale
Ideal ar fi să nu îi mai ziceți nimic, să îl lăsați să stea acolo și să-i duci farfuria cu mâncare atunci când te strigă că-i e foame
Nu mai iese afară „cu proștii ăia”, căci adevărații lui prieteni sunt online
Abia așteaptă să mai crească și să plece în chirie unde nu o să-l mai terorizeze nimeni
Tu te simți un părinte depășit de situație, pe punctul de a deveni un părinte eșuat
În plus, te mai lupți și cu soțul tău care este dependent de televizor și care spune că exagerezi și că ești fanatică
Lumea nu știe de necazul tău, însă numai tu știi ce te așteaptă acasă....
.... și mai sunt și alte lucruri pe care nu le vom spune aici pentru că poate unii părinți nu au ajuns în acea situație și nu vrem să îi speriem.

Și asta nu e totul...

Studiile științifice arată că sunt vătămate părți din creierul copilului tău, din cauza divertismentului pe telefon și calculator.

Cortexul Prefrontal este vătămat din cauză că nu mai e folosit în mod sănătos și arată ca și cum ar avea „găuri” în creier...

Din cauza asta:
Îl vezi pe copil că stă la birou să-și facă temele și are probleme cu atenția și concentrarea. Se apucă greu, nu se poate aduna, intră pe telefon, iar revine la temă, mai stă puțin și iar intră pe telefon pentru că nu poate rămâne concentrat. Și mai târziu zice că a terminat tot, iar când îl verifici, vezi că de fapt s-a grăbit, a fușerit tot, doar ca să scape
Zice că vrea și el să se apuce de sport, să alerge, ca să aibă corpul cum a văzut la unu’ pe net, dar după câteva seri de alergat, se lasă păgubaș, pentru că i se pare greu și credea că se vor vedea rezultatele imediat. Asta înseamnă că are probleme cu motivația pe termen lung și cu voința de a învinge greutățile. Un alt semn e că se apucă de multe planuri, proiecte, idei și nu duce nimic până la capăt. În schimb, îi place să stea online, pentru că acolo obține respectul, puterea și atractivitatea pe care nu le-ar obține în viața reală decât cu multă muncă și efort, de care acum îi e silă.
Vrea să meargă cu colegii de școală în excursie, dar înainte să plece constați că nu și-a pus haine groase, că nu știe exact traseul, că nu știe cine mai merge din grup. Și asta pentru că are probleme în a planifica, în a gândi pașii de urmat și a-și pregăti lucrurile de care are nevoie. Internetul l-a învățat că toate se obțin aici și acum, instantaneu și de aceea nu mai e nevoie să își dezvolte asemenea abilități de care zice că nu o să aibă prea mare nevoie în viață, că oricum se descurcă el.
Afli la ședință că de la o vreme a început să fie agitat, să deranjeze ora, că nu mai poate sta locului. Iar acasă, îl vezi și tu că e agitat și că atunci când vrea ceva, vrea atunci, pe loc, fără să mai țină cont unde se află sau ce reguli încalcă. Și asta pentru că are probleme în a se abține și a se controla. Facebookul și jocurile l-au învățat că recompensa și satisfacerea plăcerilor se poate face pe loc, de câte ori vrea el, în cantități cât mai mari. Și în viața offline, tot ce face e să aplice ce a învățat în viața online.

Și mai e încă o problemă...

Emisfera stângă a creierului nu mai funcționează sănătos

Din cauza asta:
Trebuie să îl întrebi, gen, ce a vrut să spună și gen, să mai zică încă o dată, dacă înțelegi ce vreau să spun. Deci, ăăăă, vocabularul său e tot mai sărac iar exprimarea orală și în scris este în declin. Gen, îți vine acasă cu o notă mică la limba română și spune că profesoara are ceva cu el. Când de fapt, centrii vorbirii, ai scrisului și ai cititului de pe emisfera stângă sunt afectați de statul pe telefon și computer. Din acest motiv nu mai înțelege ușor ideea principală dintr-o frază și nu o mai poate explica ușor altuia. În schimb, ar putea trimite emoticoane și maimuțoi care să exprime emoțiile lui mai bine.
Îi este afectată gândirea logico-matematică. De aceea copilul nu își mai pune întrebarea „De ce?”, nu mai caută răspunsuri, nu se mai miră la nimic. Și nici nu se mai descurcă la matematică sau la alte materii reale. Gândirea lui nu mai e clară și ordonată, ci haotică, încâlcită, fragmentată.
​În plus, este afectată și gândirea de tip cauză și efect. De exemplu: „dacă nu depun efort acum, o să pic examenul de admitere” sau: „dacă stau zilnic 6 ore pe telefon ori calculator, o să-mi afecteze relațiile cu prietenii”
Acum, e important să afli următorul lucru: nici un părinte cu copil dependent nu e vinovat pentru această problemă.

Și NU e vina ta pentru apariția dependenței digitale.

Căci principalii vinovați sunt corporațiile însetate de profit care caută să-i transforme pe copiii lor în consumatori fideli pe viață, oferindu-le jocuri, platforme de socializare sau aplicații gratuite. Scopul acestora este de a-i ademeni pe copii și adolescenți, de a le fura mintea și inima cu beneficiile acelor produse și apoi de a face bani de pe urma lor. Iar dacă asta înseamnă că o să-ți transforme copilul în dependent digital, cu atât mai bine, căci dependenții plătesc într-un fel sau altul pentru plăcerile lor.

Iar vestea bună e că există o metodă sigură și testată, care te poate ajuta și pe tine, așa cum a ajutat mii de alte familii din România.

Cursul #DetoxDigital

Cursul #DetoxDigital te ajută să învingi dependența digitală a copilului tău, ca el să fie fericit și sănătos din nou.

Acesta este primul și singurul curs din România, adresat părinților care îți oferă rezultate sigure împotriva dependenței digitale, în doar 30 de zile.

De fapt, dacă ai începe acum, ai vedea reducerea simptomelor la copilul tău până luna viitoare, în aceeași zi ca azi.
Și totul este foarte simplu, iată cum funcționează:
Parcurgi Modulul 1 și afli care este problema digitală a copilului tău
Parcurgi Modulul 2 și afli care este SOLUȚIA la problemă
Te apuci de treabă și începi DETOXIFIEREA DIGITALĂ

Imaginează-ți cum ar fi....

Dacă l-ai vedea pe copilul tău că lasă din mână el singur telefonul ori se ridică el singur de la calculator (fără să-i spui tu nimic) în fiecare seară la ora 22:00 și se pregătește de culcare?
Dacă l-ai surprinde în camera lui citind o carte iar lângă el stând pe jos tableta cu ecranul stins?
Dacă ți-ar zice că vrea să se apuce de sport și chiar să-l vezi că se ține seară de seară de treabă
Dacă diriginta lui ți-ar spune: „Doamnă, de la o vreme copilul s-a liniștit, se concentrează mai bine și este mai activ la ore, răspunde la întrebări și a început din nou să îi placă școala”?
Dacă l-ai auzi vorbind la telefon cu prietenul său cel mai bun căruia să îi spună: „hai colegu’, mai lasă campionatul online și hai să dăm o tură cu bițele pe afară, nu vezi ce frumos e”?
Dacă te-ar îmbrățișa într-o seară înainte de culcare, mulțumindu-ți că l-ai ajutat să scape de problema cu ecranele pentru că viața chiar e frumoasă și merită trăită?
Dacă te-ar lua de mână și ți-ar arăta la calculator un blog făcut de el în care explică altor copii cât de bine e să fie liber de ecrane!

Iar acestea pot deveni din nou realitate! Nu sunt vise frumoase, amintește-ți doar că așa era viața voastră, sănătoasă, înainte de a începe problemele digitale...

Pe mine ma cheama Dan Florea, am 4 copii, sunt consilier în parenting digital si formator acreditat în programe de formare pentru adulți. 
 
În ultimii 4 ani am ajutat peste 1.000 de de părinți și adolescenți care au participat la #DetoxDigital în sala de curs, unde au aflat și testat pe loc, metoda practica a detoxifierii digitale cu rezultate în 30 de zile.
 
Eu la rândul meu am fost dependent de jocuri video (shootere) și internet. Iar astăzi, în calitate de tată, vreau să îmi protejez copiii de capcanele digitale, ca să nu pice în ele cum am picat eu.
 
De aceea, am studiat cu maximă atenție sute de studii medicale și articole științifice, am parcurs cu trudă zeci de cărți pe subiectul dependenței digitale până am creat cursul #DetoxDigital.
 
Și în ultimii 4 ani am testat și îmbunătățit aproape 10 variante ale cursului #DetoxDigital, cu diferiți participanți în mai multe orașe din țară. Acolo am intrat în contact direct cu mulți părinți, care au putut încerca în partea a doua a cursului metoda concretă a detoxifierii digitale. 
 
De exemplu, mămicile puteau simula o discuție în sufragerie cu fiica lor, pe tema introducerii unei postiri electronice de 30 de zile la ei în familie. Sau mămicile mai puteau simula o discuție între ele și soțul lor ori cu directorul de la școală. 
 
Câte momente unice nu au fost, încărcate de emoție! Am văzut mămici zâmbind de bucurie pentru că au înțeles lucruri importante despre ele sau familia lor dar și mămici plângând de durere pentru că își aminteau situația grea cu copilul lor de acasă... 
 
Însă la toate aceste mămici am văzut acea dragoste care le împinge înainte să lupte cu toate problemele și toate piedicile pentru a-și smulge copilul din ghearele dependenței digitale.

Iată câteva păreri de la participanții de la cursul #DetoxDigital*

*din sala de curs

Cu siguranta recomand acest curs!

Suntem in a 20 zi de "postit digital"....toata familia. Cea mai mare schimbare se vede si se simte la pruncul cel mic, Noah care are 11 ani. A devenit mai concentrat la teme, mai interesat de activitati la care a renuntat ( desenat, citit, sport), mai conciliant in discutiile importante. A fost grea prima perioada, au scazut notele la scoala, s-a razvratit, "a suferit", am suferit cu totii dar merita tot efortul. ... Nervii intinsi la maxim, intrebari peste intrebari, ispite, stari anxioase, pasivitatea PARCA S-AU DUS, parca nu au fost niciodata.  Multumim Dan.... ne plecam cu gratitudine. 

Spor in toate! Doamne ajuta!

Cursul a avut impact maxim

unt Florina , mama lui Ionut, participanti la Detox-ul Digital de la Timisoara.

[...] vreau sa stii ca impactul atelierului a fost puternic asupra mea si nu am uitat nimic din ce s-a discutat despre efectele tehnologiei folosite in scop de divertisment. M-am bucurat foarte mult ca am participat, chiar daca "bucurie" nu este cel mai potrivit cuvant... Bucurie ar fi fost (desi inconstienta, cum era pe vremuri) de a nu fi obligati sa luptam pentru copiii nostri cu un dusman atat de perfid ce foloseste arme mizerabile deghizate sub forma divertismentului si a socializarii.

Informatiile, studiile, imaginile si clipurile pe care le-ai impartasit cu noi, parintii prezenti la atelier, au facut lumina in benza care inconjoara acest subiect pentru mine: Sunt sau nu o mama nebuna? Exagerez sau nu cand vreau sa limitez tehnologia pentru copilul meu? E doar o obsesie de parinte prea strict sau e o teama justificata? Am primit raspunsuri clare pe loc! Iar prezenta celorlalti parinti preocupati de sanatatea copiilor lor a fost dovada ca nu sunt nici nebuna, nici exagerata si, mai ales, nu sunt singura in aceasta lupta.

Iti multumesc ca ne-ai oferit solutii concrete, aplicabile imediat si cuantificabile, drept arme pentru a putea duce aceasta lupta! Chiar daca nu sunt confortabile si nici usor de aplicat, si chiar daca implica, in primul rand, o atentie sporita asupra noastra si schimbari ale comportamentului nostru de parinti, aceste metode sunt de un real ajutor!

Iti multumesc inca o data si imi iau angajamentul de a-ti mai trimite emailuri referitoare la situatia noastra!

Te rog frumos sa imi trimiti si celelalte materiale, referinte si linkuri despre care am discutat, ca sa completam arsenalul de arme :)

Iti doresc numai bine tie si familiei tale, multe reusite in ceea ce faci pentru parinti si copiii lor, si sa ne revedem la atelierele viitoare!

Recomand cu căldură și altor părinți acest curs ...

...deoarece astfel ei pot conștientiza pericolul dar și avantajele utilizării tehnologiei și în ce măsură se pot implica în viața copiilor astfel încât să îi sprijine în a nu se lasă prinși în capcana dependenței de tehnologie. Cheia este ca părinții sa fie în permanentă legătură cu mediul în care cresc copiii, sa fie prezenți în viața lor, calitativ.

Cum? Vor afla la curs:).

Felicitări pentru inițiativa unui curs care atinge reale probleme ale zilelor noastre, ale copiilor și familiilor din ziua de azi și succes în a atinge cât mai multe conștiințe!
Silvia

Recomand cu căldură acest curs tuturor părinților care vor sa facă o schimbare în educația copiilor lor pentru a le schimba sistemul de valori

La acest curs am înțeles modul nefast de acțiune al acestora asupra comportamentului și creierului copiilor noștri, remarcându-l ca foarte prezent și la copiii mei, urmare a timpului pierdut pe telefon, uneori 3-4 ore zilnic.

Toate explicațiile au fost foarte bine argumentate.
Mariana

Am fost foarte încantată de informațiile pe care le-am aflat...

Sunt lucruri foarte importante pe care nu le știm si care nu sunt imposibil de făcut, unele sunt chiar la îndemana oricui, dacă le cunoaștem.

Am înțeles multe mecanisme care au loc în mintea utilizatorului digital. Asta m-a ajutat să nu mai caut vinovați, ci soluții. Iar soluțiile le-am primit tot la acest curs care da o mulțime de rezolvari accesibile.

Formatorul este foarte bine pregatit, creeaza o atmosfera plăcută și oferă multe exemple din viața reală.

Merită din plin!
Carmen

Recomand.

Cred ca este foarte util să înțelegem exact care sunt efectele negative ale ecranelor asupra creierului copiilor (și mai ales în ce situații apar ele) și de asemenea să putem înțelege simptomele pentru a putea detecta efectul negativ și a putea interveni în timp util.

Cu cat părinții află mai repede, cu atât pot preveni efectele în loc sa fie nevoiti să repare.
Tudor

Recomand cu drag și susțin ideea de a creea o comunitate de părinți cât mai interesați și conștienți pe problema asta.

Cu toții știm că nu e bine să "pierdem vremea" la televizor sau la calculator dar nu înțelegem exact de ce. Dacă stăm prea mult lipiți de ecran ne mustră conștiința și știm că timpul acela care s-a dus putea fi fructificat cumva.

Recomand cu încredere acest curs tuturor părinților care vor să înțeleagă de ce copilul lor este atât de atras de televizor și de jocurile pe calculator, telefon, tableta, console. Veți afla ce efecte negative dovedite științific are timpul petrecut consumând divertisment pe aceste deviceuri.

Nu este un curs anti-tehnologie cum ar putea să creadă multă lume. Folosirea calculatorului în scop educațional poate ajuta copilul (însă și aici sunt multe detalii de înțeles pentru că mediul online este făcut să perturbe atenția și prin urmare nu susține învățarea) dar social media și jocurile pe calculator creează dependență și afectează starea psiho-emoțională a copilului fix în perioada când e cel mai vulnerabil.
Mi-a plăcut felul în care e structurat cursul dar și modul în care formatorul ne-a făcut să înțelegem de ce e atât de important să facem ceva pentru binele copiilor noștri și să limităm timpul petrecut în fața ecranelor. Am primit idei și un plan concret de detoxifiere digitală pe care îl pot adapta foarte ușor pe nevoile familiei mele.
Chiar și pentru adulți, informațiile sunt utile pentru că de multe ori, pierdem minute/ore pe Facebook fără să ne dăm seama de asta. Efectele poate nu sunt atât de puternice ca la copii însă nu scăpăm nici noi.
Ibolya

RECOMAND TUTUROR PĂRINȚILOR CARE DORESC BINELE COPIILOR LOR!!!

A fost o activitate foarte interesantă unde am aflat multe informații referitoare la impactul tehnologiilor moderne asupra dezvoltării creierului la copii.

Ceea ce am aflat la acest curs am aplicat în familia mea și în activitatea mea didactică.
LIVIA TEODORA

Mulțumim Domnul Dan!!!

Ca mamică a cinci copii, intuiam influența negativă a ecranelor în viața lor, dar nu am știut că le încetinește și stagnează dezvoltarea creierului. După acest curs, detoxifierea digitală este implementată cu succes în familia mea și rezultatele sunt vizibile.

Faptul că am primit aceste informații într-o atmosfera caldă de grup, în mod interactiv, mi-a dat curaj să implementez recomandările primite în cel mai prielnic mod pentru familia mea: "Uite ce ne-a povestit domnul Dan ..." " Uite ce studii s-au făcut și ce concluzii au tras acei cercetători..." Mulțumim!
Ana-Maria

Mi-a plăcut!

informație nouă, la subiect, soluții concrete privitoare la ce sa facă părintele în privința dependenței de calculator a copilului său și chiar a sa ...
Manuela

Felicitări!!!

Cursul este foarte util, sper sa ajungeți să-l prezentați la cât mai mulți părinți, și vă rog să aveți în vedere și să-l prezentați și celor mici (evident la nivelul lor de înțelegere)– clasa a 4a în cazul nostru.
Mihaela

Un curs foarte interesant!

Chiar dacă în mare parte cunoșteai dezastrele pe care le pot face undele emise de telefon, televizor...explicațiile științifice te fac să conștientizezi de ce lumea din jurul nostru este din ce în ce mai străină...
Denisa

Mi-a placut foarte mult cursul!

Cursul "Detoxifiere digitală" a fost pe gustul meu: un curs interactiv în care am învățat lucruri noi, de actualitate. Metodele prezentate prin care putem convinge copiii să utilizeze mai puțin telefoanele, tabletele și laptop-urile sunt aplicabile și sunt convinsă că vor da roade.

Voi populariza cursul în ședințele cu părinții, deoarece este benefic să știm cum trebuie să acționăm în cazul copiilor care petrec prea mult timp în preajma tehnologiei.

Tocmai am vizionat un reportaj TV despre "autismul digital". Dacă nu vrem să se ajungă la această boală, am putea apela la specialistii care ne-au prezentat cursul de "Detoxifiere digitală" .

Mulțumesc încă o dată.
Mariana

... iar astăzi toată această cunoaștere, tot acest efort pentru documentare, toată această muncă sistematică, ți-o fac cadou, pentru ca tu să nu mai pierzi ani de zile citind zeci de cărți disparate, studii medicale complicate și greu de tradus în limbaj normal, articole cu frânturi de informații, unele chiar contradictorii (cum e cazul „dezvoltării atenției” în jocurile video)...

Dar cel mai important, îți ofer un plan concret, testat și sigur, prin care poți să te alături miilor de familii care și-au salvat copilul din ghearele dependenței digitale.

De fapt, primești mult mai mult decât un plan de acțiune, primești șansa de a te putea lupta cu monstrul dependenței digitale din camera copilului tău, ca tu să devi eroul salvator al său!

Cu adevărat, acum poți face aceasta!

Cursul #DetoxDigital te învață:

Cum să protejezi sănătatea digitală a copilului tău și să devi un părinte digital mai bun
Cum să folosești instrumentul pentru găsirea celor mai ticăloase 3 probleme cu care se confruntă copilul tău
Cum să stabilești 3 obiective de lucru și să fii sigură că le atingi în 30 de zile
Cum să-ți convingi soțul să te ajute fără ca el să te acuze că îi bați apropouri sau că îi faci reproșuri mascate despre consumul (dependența) lui de tehnologie (de televizor adică)
Cum să fii atât de convingătoare încât bunicii copilului să nu mai aibă nimic de comentat și să ți se alăture
Cum să îi faci copilului tău anunțul că urmează postirea electronică de 30 de zile, fără ca el să opună prea multă rezistență

În plus, cursul te mai echipează pentru munca de convingere și cu următoarele:

Primești Planul și pașii de lucru pentru Săptămâna 1, 2, 3 și 4 de Detoxifiere digitală, ca să știi mereu ce urmează să se întâmple
Obții „Dovada Medicală Secretă” pe care să o duci la întâlnirea cu educatoarele sau profesoarele, ca ele să te sprijine sau să facă ce zici tu
Ai Calendarul cu 200 de activități de lipit pe frigider ca să fii mai pregătită și în control 100% asupra timpului offline al copilului tău
​Primești Contractul Digital al Familiei X (în locul la X pune numele vostru de familie), format din Contractul pentru Smartphone și Contractul pentru Computer, semnat de copil dar și de voi. Iar acolo părinții se obligă la o amendă de 10 RON dacă copilul vă prinde că ați încălcat contractul (banii mergând în pușculița pentru activități de familie de luna viitoare)
Toate aceste instrumente sunt în format editabil, în Word și Excel, ca tu împreună cu soțul și (ideal) cu copilul, să le modificați ușor după nevoile familiei voastre

Cumpără acum Cursul #DetoxDigital
și vei primi:

Peste 3 ore CONCENTRATE de curs video în care îți voi prezenta ce probleme pot da ecranele electronice copilului tău dar mai ales care este soluția practică, imediată și sigură la acestea. Poți urmări aceste filmulețe din confortul casei tale și mai ales, le poți viziona împreună cu copilul tău, punând pauză și explicându-i ce vede
1 plan concret pentru detoxifiere de 30 de zile, cu ce trebuie să faci pas cu pas ca totul să iasă bine
1 calendar în Excel cu peste 200 de activități pe care să îl lipești pe frigider. Dacă e mai mărișor copilul tău, poți alege împreună cu el din lista de activități, implicându-l în program și în acest fel te vei asigura că activitățile planificate chiar o să-i placă, eliminând riscul ca el să le considera „expirate”
1 model de scrisoare din partea doctorului vostru de familie, adresată educatoarelor, profesorilor sau bunicilor, prin care îi anunță că copilul tău are nevoie să înceapă o detoxifiere digitală cât mai repede. În felul acesta autoritatea doctorului îți va ușura ție munca de convingere
1 tabel pentru Costuri & Beneficii ale începerii acestui program sau dimpotrivă, ale amânării lui
1 Contract Digital al Familiei tale, alcătuit din 2 părți: Contractul pentru Smartphone și Contractul pentru Computer. Ele vor fi în format editabil (Word) ca tu să le poți modifica ușor
Arborele Deciziei, care te va ajuta să hotărăști cu familia ta ce faceți după încheierea celor 30 de zile de detoxifiere digitală
... și poți avea toate acestea nu la prețul de 957 RON cum ar fi fost normal.
... nici măcar pentru prețul de 570 RON.
... ci îți poți ajuta copilul pentru doar:

387 RON

Sau echivalentul a:
... 4 meditații la matematică a copilului tău pentru examenul de admitere la liceu sau de BAC
... 1 curs de Lego și robotică pe 1 lună
... sau 4 lecții de pian

Tu poți avea acces la toată această:

Cunoaștere
+
Metoda testată a Detoxifierii Digitale
+
Toate celelalte instrumente

... pe care le poți folosi nu doar o dată sau de două ori, ci de câte ori ai nevoie, în anii care vor veni, toată viața voastră!

Pentru că vei face cu siguranță mai multe cure de detoxifiere digitală de-a lungul timpului.

Și încă ceva:
Cumpără cu încredere 100%: dacă nu ești mulțumită de acest curs în termen de 30 de zile, indiferent de motiv, îți vei primi toți banii înapoi, fără nici o justificare din partea ta sau întrebare din partea noastră.

Desigur, suntem atât de convinși de calitatea cursului încât nu credem că se va ajunge acolo. Dar dacă totuși se va întâmpla, vei primi banii înapoi și vei putea păstra toate instrumentele cursului downloadate de tine între timp!

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul
„VREAU #DETOXDIGITAL ACUM!”

apasă butonul și rezervă-ți cursul!
VREAU #DETOXDIGITAL ACUM!
Garanție sigură în 30 de zile: primești toți banii înapoi, fără nici o justificare din partea ta
Toate plățile sunt securizate prin platforma PayLike...
P.S. - În cazul în care ai sărit aici direct: cursul #DetoxDigital, creat și testat în ultimii 4 ani de către Dan Florea, formator acreditat și consilier în parenting digital, cu rezultate în peste 1.000 de familii, te ajuta să învingi dependența digitală a copilului tău, ca el sa fie fericit și sănătos din nou.
FAQ - Întrebări frecvente

Cum știu dacă copilul meu este dependent digital?

Există 8 criterii științifice pe care la poți verifica singură:
1. Îi scapă de sub control, adică îi este greu copilului să oprească de la folositul smartphoneului/ tabletei/ calculatorului/ consolei de joc video
2. Pierderea interesului, adică ecranul electronic e singurul lucru care pare să îl mai motiveze pe copil, pentru că în rest e „mort” de plictiseală, dezinteres, lipsă de energie
3. Preocupare obsesivă, adică ecranul este singurul lucru la care copilul se gândește mereu
4. Consecințe în viața de familie, adică statul la calculator sau pe telefon interferează cu activitățile din familie
5. Sevraj, adică el devine frustrat și agitat atunci când nu mai poate sta la ecranul electronic
6. Toleranță crescută, adică perioada de timp pe care copilul o petrece în fața ecranului, crește tot mai mare
7. O face în secret, adică el se furișează cu device-ul ca tu să nu îl vezi
8. Vrea mereu să evadeze, adică mereu va intra pe telefon sau calculator când are stări emoționale negative, căutând să uite de ele

Chiar e reală dependența de jocuri video?

Da.
Organizația Mondială a Sănătății va include începând cu 2022 dependența de jocuri video (engl. „gaming disorder”) în „Clasificarea internațională a bolilor” care este un sistem mondial de clasificare a diagnosticelor din medicină. Dependența de jocuri video este considerată acum o tulburare psihică ce trebuie tratată

Ce e Detoxifierea digitală și dacă am nevoie de ea?

Detoxifierea digitală se bazează pe un lucru simplu: ecranul electronic a dereglat creierul și corpul copilului tău iar acum el are nevoie să revină la starea de sănătate normală pentru vârsta lui.
Ca să îți dai seama dacă are nevoie de o detoxifiere digitală, aplică următoarea regulă: cu cât petrece mai multe ore online și se enervează când îi spui să iasă de acolo, cu atât creierul său a fost afectat și trebuie să înceapă detoxifierea digitală cât mai repede.

Cât de greu este să facem o detoxifiere digitală?

Depinde de cât îl iubești pe copil și cât de motivată ești să-l ajuți.
Nu va fi ușor, pentru că te lupți cu o dependență și cu un stil de viață. Dar iubirea ta pentru el te va motiva să spargi toate zidurile și să treci peste toate obstacolele. Și acum că ai acest curs pentru detoxifiere digitală, ai tot ce îți trebuie să te apuci de treabă, ai cunoaștere + o metodă pas cu pas + instrumente de lucru.
Între a începe o detoxifiere digitală și a nu face nimic, cel mai rău e să nu faci nimic sau să amâni.

Dacă am întrebări suplimentare, cui le pot trimite?

Ne poți trimite întrebările tale pe email și îți vom răspunde în cel mai scurt timp disponibil.

Și dacă cursul nu e bun sau nu mă ajută, ce se întâmplă?

Dacă consideri că acest curs nu te ajută, atunci îți vom da toți banii înapoi. 100% sigur, fără întrebări, fără târguieli, fără momente penibile. E bine așa?

Și grăbește-te...
Comandă acum cursul #DetoxDigital!

Vei primi:
- Instrucțiuni pas cu pas prin care îți vei scoate copilul din dependența digitală
- 8 instrumente de lucru care îți vor face programul mai ușor de implementat
- 24/7 acces nelimitat la curs
- Garanție de returnare 100% a banilor în termen de 30 de zile

VREAU #DETOXDIGITAL ACUM!
... și hai să îți salvăm copilul de dependența digitală
Termeni și condițiiPolitica de confidențialitateContact
Copyright www.parintidigitali.ro
closequote-rightquestion